Sponsorer

Audi Logo

Audi sætter en stor ære i at støtte unge mennesker, der arbejder hårdt med at udvikle sit talent, og vi ved at det kræver meget af rytterne, for at nå til tops i såvel national som international cykling. Cykling handler om udholdenhed, team spirit og om at komme hurtigt og sikkert frem. Det er elementer, som fint kan overføres til Audi.

CLiCKLAB logo

Internettet er stadig en gåde for mange firmaer. Deres hjemmeside kan minde om en forladt Western-landsby: kun få mennesker finder vej igennem stenørkenen og slår sig ned som faste klienter. CLiCKLAB hjælper med at tiltrække nye kunder via digitale kanaler.

Ale  logo

Med mere end 30 års erfaring og knowhow, ved vi hos ALÉ om nogen hvad der skal til, for at sikre de allerbedste forhold for rytteren. Vi er tøjleverandør til flere professionelle cykelhold. Cykeltøjet og triatlontøjet er udviklet til og af cykelentusiaster med vægt på funktionalitet og nytænkning.

Giant logo

Giant er verdens største og førende producent af høj-kvalitet cykler, med over 6,3 mio. cykler produceret hvert år. Giant har været dedikeret til cykelkulturen og sporten siden 1972. I dag kombinerer Giant det innovative og det teknologiske, og formår at producere produkter perfekt egnet til enhver.

Mot logo

Ungdomstiden er en periode med identitetsskabelse. MOT har udviklet sin egen filosofi for, at hjælpe de unge bedst muligt i denne periode. MOT kan hjælpe de unge til at blive mere bevidste, modige og se sig selv i en større sammenhæng.

Brøchner Hotels logo

Brøchner Hotels ønsker at skabe en ekstraordinær oplevelse for deres gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. De tror på at drive anderledes hoteller med omtanke – så meget, at det er deres klare mission for virksomheden. I dag har de 6 boutique hoteller centralt i København – og et helt nyt hostel på vej, som åbner 2020 i Aarhus.

All Recruit logo

Vi formidler og rekrutterer arbejdskraft til det danske erhvervsliv. Noget af det vi bl.a. har stor fornøjelse af, er at finde jobs til de nyuddannede og dygtige unge mennesker der kommer ud fra skolerne med et talent og et drive der er imponerende. Derfor føles koblingen fra det vi laver i det daglige og til at støtte talenter indenfor cykelsporten, som helt naturlig for os.

Vélo Concept logo

Vi består af et mindre team af entusiaster, for hvem det ikke er nok at vide, at produkterne er gode, men også hvorfor. Vi har nemlig ikke fokus på at have det største udvalg, men på at have det bedste. Besøg os gerne på vores hjemmeside, Facebook og vores showroom.

TH Service logo

TH Service har 22 års erfaring med forskellige arbejdsopgaver indenfor den grafiske branche.
Vi arbejder med service og vedligehold af trykmaskiner og deltager ved demontage og opstillingeraf maskiner i ind- og udland.

UnoX logo

Uno-X vil, gennem et samarbejde med MOT & Dansk Cykel Union, inspirere og udvikle unge, danske cykeltalenter til en fremtidig karriere inden for cykelsporten. De unge ryttere skal være til stor inspiration for andre unge i Danmark.

Hansenjagd  logo

Hasenjagd leverer nogle af markedets bedste cykelstrømper, hvor kvalitet, design og bæredygtighed går op i en højere enhed. Vi støtter passionerede atleter, der brænder for deres sport og fællesskabet. Om du er en del af verdenseliten, eller medlem af den lokale klub er underordnet. Vi støtter atleter indenfor cykelsport, løb og triatlon.

Amager Cykle Ring logo
Forbindelsen over Storebælt er Danmarks bindeled, imellem øst og vest Danmark. Der er mere end 10 mio biler der passerer hvert år. Og vi er glade for at kunne støtte frivillige projekter som støtter med talent udviklingen af unge sportsfolk, der fremmer Sundhed og Motion.
Amager Cykle Ring logo

Amager Cykle Ring, er en elite- og motionscykelklub under Danmarks Cykle Union. Klubben er stiftet i 1940 og kunne derfor fejre 75 jubilæum i 2015. Vi har godt 400 medlemmer, fordelt på ca. 300 aktive og ca. 100 støttemedlemmer. I gennem tiderne har vi, og arrangerer vi, fortsat licensløb.

Cykleklubben Fix Rødovre logo

Ck Fix startede i 1914, og har dermed eksisteret i mere end 100 år. Ck Fix har i en årrække været en af Danmarks mest vindende cykelklubber i børne- og ungdomsklasserne, og det gælder både på landevejen, på banen og i cykelcross. Klubben har til huse i Rødovre, hvorfra der flere gange om ugen trænes i forskellige aldersklasser.

Lyngby Cycle Club logo

Lyngby Cycle Club er stiftet den 27. maj 1919 og er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige cykelklubber. Mange kendte ryttere er startet som drengeryttere i LCC. De mest kendte i dag er Lars Michaelsen (gul førertrøje i Vuelta Espana 1997), Frank Høj (Nordisk mester 1997 og Dansk mester på landevej 1998) og Michael Mørkøv (Verdensmester i parløb mv.).

Kontakt

Manager, Peter Vejre
+45 3078 1759
teamcec@sport.dk

Følg os

Siden sponsoreres af