Teamet

Peter Vejre

+45 3078 1759 – teamcec@sport.dk

Peter Vejre er Manager på holdet. Han startede i 2014 og varetager en del af administrationen samt sparring ved træning og løb.

Peter kommer fra Lyngby Cycle Club og er klubbens repræsentant på holdet. Han har i mange år været cykelmotionist både på MTB og på landevej, men har ellers primært dyrket ishockey og sejlsport det meste af sit liv.

Steen Bluhm

+45 3016 7140 – teamaudicec@gmail.com

Steen er Sportsdirektør på holdet. Han interesserer sig for rytternes sportslige og menneskelige udvikling. Sikre at det både er sjovt og motiverende at cykle, samtidig med at rytterne får det meste ud af deres potentiale. Steen håber på gode resultater for den enkelte og har store ambitioner på vegne af Team Audi CEC og Danmark – traditionen er jo at vi i Danmark har nogle af verden stærkeste U19 ryttere.

Steen har altid været fascineret af cykelsport og kørt meget i ungdomsårene. Han havde sin første licens i 1975, og har været med på landsholdet både som ung og som Master. Derudover har Steen haft Elitelicens som senior.

Torsten Bak

+45 2616 4389 – bak.torsten@gmail.com

Torsten Bak er Manager på holdet. Han har været med fra starten i 2011. De primære opgaver er primært omkring det sportslige ift. træningsplanlægning og sparring ifm. løb.

Torsten kommer fra Amager Cykle Ring og er klubbens repræsentant på holdet. Han har i mange år været B&U træner, og siden U17/U19/senior træner og kører selv cykelløb i H50, men har ellers i sin ungdom spillet fodbold.

Kontakt

Manager, Peter Vejre
+45 3078 1759
teamcec@sport.dk

Følg os

Siden sponsoreres af